SM -RALLI JA LIIGALÄTKÄ YHDISTÄVÄT VOIMIANSA

25.11.2016

2017 SM Vaakuna-Ralli ja Mikkelin oma liigajoukkue Mikkelin Jukurit yhdistävät voimansa ja tarjoavat katsojilleen yhteislippua – perjantaina rallia ja lauantaina lätkää.

Yhdellä lipulla pääsee nauttimaan vauhdikkaasta rallista ja liigalätkän ottelusta –  perjantaina 17.2. SM -rallin yleisöerikoiskoe huikeine oheisohjelmineen Mikkelin Raviradalla ja lauantaina 18.2. kutkuttavan jännittävä Jukurit -SaiPa -ottelu Mikkelin jäähallilla.

”Kokeilimme pienimuotoisesti viime rallissa olisiko tällaiselle yhteislippuajatukselle tilausta, ja saimme siitä paljon positiivista palautetta –  ja kun nyt vielä on kyseessä liigajoukkueen ottelu, niin kysyntää varmasti riittää.” tuumaa SM Vaakuna-Rallin markkinoinnista vastaava Tomi Lantta ja jatkaa ”Kenties saamme molempien lajien pariin ihan uusia ihmisiä – ihmisiä jotka eivät ole koskaan katsoneet rallia tai lätkää livenä paikan päällä.”

Yhteislipun hinta 20€, myynnissä www.nettilippu.fi palvelussa ja niitä on rajoitetusti, halukkaiden kannattaa toimia pian!

Halutessaan myös pelkän sisäänpääsylipun rallin perjantain yleisöerikoiskokeelle voi ostaa samaisen palvelun kautta. Perjantain lipun hinta 15€.

Liput aukeavat myyntiin pe 25.11.2016 klo 14.00.

Lisätietoja:

Tomi Lantta, p. 040 831 9842