2016 SM Vaakuna-Ralli Etelä-Savon vuoden Urheiluteko 2016 !

27.01.2017

Etelä-Savon Liikunta ry yhteistyökumppaneidensa kanssa on palkinnut Mikkelin Urheiluautoilijat ry:n viime helmikuussa järjestämän seuran 50- vuotisjuhlarallin – 2016 SM Vaakuna-Rallin – Etelä-Savon vuoden Urheiluteko 2016 -palkinnolla. Valinnan palkinnon saajasta on tehnyt raati, joka koostuu Etelä-Savon Liikunnan, maakunnan median, Etelä-Savon Urheilutoimittajien ja Tanhuvaaran Urheiluopiston edustajista.

Palkintoa SM Vaakuna-Rallin puolesta olivat vastaanottamassa järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Hannu Hulkkonen sekä vuoden 2016 kilpailun johtaja Aulis Ahonen.

”Olemme äärimmäisen ylpeitä tapahtumastamme, ja ilmeisesti ihan syystäkin” toteaa Hannu Hulkkonen ja jatkaa ”Kiitos tästä kuuluu niin yhteistyökumppaneillemme, talkoolaisille, katsojille kuin kilpailijoillekin – iso kiitos!”

Palkinto jaettiin Etelä-Savon Urheilugaalassa, Sokos Hotel Vaakunassa Mikkelissä perjantai-iltana 27.1.2017.

Urh gaala Etelä-Savo logo skannattu