KALLE ROVANPERÄ HUIKEASSA JOHDOSSA TOISEEN KILPAILUPÄIVÄÄN!

17.02.2017

Suomessa debyyttikilpailuaan ajava Kalle Rovanperä lähtee 2017 SM Vaakuna-Rallin toiseen kisapäivään huikeassa johdossa – Rovanperä johtaa rallia ensimmäisen ajopäivän jälkeen 12,6 sekunnilla toisena olevaan Jarkko Nikaraan. Kolmantena oleva Teemu Asunmaa on Rovanperää perässä 12,9 sekuntia.

Kautta aikojen Suomen ensimmäisen Baltic Rally Trophy -sarjan osakilpailun kärjessä kahden ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen Nikolay Gryazin, toisena Jari Ketomaa perässä 3,4 sekuntia ja kolmantena Samsonas Martynas, ero kärkeen 1:08,2.

Mikkelin Raviradan parilähtönä ajettua Yleisöerikoiskoetta oli todistamassa monituhatpäinen ennätysyleisö.

Mikkelissä tarjotaan lauantaina katsojille tiukan kilvanajon lisäksi vielä muutakin herkkua – Yleisöerikoiskokeen yhteydessä Raviradalla näytösajoa suorittanut B-ryhmän Super Audi S1 E2 lähtee lauantai-aamuna jatkamaan reitillä, kuten kilpailijatkin.

”Tämä on kyllä todella mahtavaa” huokaa kilpailunjohtaja Tomi Jääskeläinen ja jatkaa ” tosi mukavaa, että katsojat koko reitin varrella pääsevät todistamaan tämän legendaarisen kilpa-auton vierailua rallissamme!”

2017 SM Vaakuna-Ralli jatkuu lauantaina 18.2. Mikkelin maankuululta torilta, ensimmäinen kilpa-auto starttaa reitille klo 10.00 – Super Audi n. 10 minuuttia aikaisemmin.