Ilmoittautuneita huikeat 146 kilpailijaparia!

07.02.2017

2017 SM Vaakuna-Ralliin ilmoittautui 17 eri luokkaan kaikkiaan 146 kilpailijaparia, joista 8 ajaa kautta aikojen Suomen ensimmäisessä Baltic Rally Trophy -osakilpailussa.

”Odotuksemme täyttyivät Baltic Rally Trophy -osakilpailuun ilmoittautuneissa, olemme hyvin tyytyväisiä” tuumaa kilpailunjohtaja Tomi Jääskeläinen ja jatkaa ”muutenkin kuskikattaus näyttää todella mielenkiintoiselta, kilpailussa tullaan varmasti näkemään kaikissa luokissa äärimmäisen tiukkaa kilvanajoa – järjestäjän näkökulmasta katsottuna luokkajako näyttää oikein onnistuneelta, kun osanottajia luokkakohtaisestikin on mukavasti. Mukana näyttää olevan kärkikuskit kaikista SM-luokista ja taistelu myös SM pisteistä tulee taatusti olemaan Mikkelissä tiukkaakin tiukempaa!”

SM 1 luokkaan ilmoittautui 25 kuljettajaa, SM 2 luokkaan 20 kuljettajaa, SM 3 luokkaan 24 ja SM 4 luokkaan 15. Suomi Cup luokkiin ilmoittautui 13 kuljettajaa ja lisäluokkiin yhteensä 41.

Kalusto, jolla kisassa tullaan kilpailemaan, on hyvin mielenkiintoista – yhteensä 11 kappaletta, joista jopa yhdeksän on Skoda Fabia R5, yksi Peugeot 208 T16 R5 ja yksi Citroen DS3 R5. Viivalla nähdään myös 4 WRC autoa ja jopa kaksikymmentä kuusi R2 autoa!

Lisätietoja:

Kilpailunjohtaja Tomi Jääskeläinen, p. 044 350 7000, tomi.jaaskelainen (at) vaakunaralli.fi

Kuva/picture AKK/Hannu Rainamo