Ajetaanko vai ei?

19.01.2020

Viime aikojen yksi kuumimmista puheenaiheista on ollut sää. Keli ei ole hellinyt rallinjärjestäjiä, eikä Mikkelin UA:n kisaorganisaatio ole siitä poikkeus. Vielä joulun jälkeen maisema oli perinteisen talvinen ja tienpohjat sopivassa jäässä, mutta parin viime viikon ”helleaalto” on muuttanut tilanteen täysin.

Pakkasta tai ei, Vaakuna-Rallissa ei ole vielä heitetty kirvestä kaivoon. Kisaa pusketaan tällä hetkellä kasaan täysin voimin.

– Tällä hetkellä rallin valmisteluita tehdään kuten aina ennenkin. Ensi sunnuntaina (26.1.) katsotaan vallitsevat ja tulevat sää- ja keliolosuhteet ja niiden perusteella teemme sitten mahdollisesti tarvittavat päätökset, kertoo Vaakuna-Rallin kilpailunjohtajana ja Mikkelin UA:n puheenjohtajana toimiva Tomi Jääskeläinen.

Kuva: Tonigraphs/Toni Ollikainen