Raviradan oheisohjelma on täynnä huimaa vauhtia ja henkeäsalpaavia temppuja

11.01.2020

Vaakuna-Ralli tarjoaa katsojilleen jälleen huikean shown Raviradan yleisöerikoiskokeella kilpailun avauspäivänä perjantaina 7. helmikuuta.

Ennen kisan avaavaa, parilähtönä ajettavaa yleisöerikoiskoetta yleisöä hemmotellaan vauhdikkaalla ja näyttävällä ohjeisohjelmalla. Tarjolla on niin crosskart-autojen kuin legendaaristen B -ryhmän Audi Quattro S1 650hv -menopelien näytösajot.

FMX-taiturit Sebastian Westberg ja Niko Säkkinen lupaavat tuoda Raviradalle ennennäkemättömän FMX-show’n, ja mukana tällä kertaa on myös ruotsalainen Jonas Hedberg, joka tulee tekemään uskomattoman takaperinvoltin Polaris RZR:llä. Tätä temppua ei Suomessa ole koskaan aiemmin nähty eikä tehty!

Ilotulituksessakin laitetaan jälleen entistä paremmaksi, joten Raviskalle kannattaa tulla jo hyvissä ajoin! Liput kannattaa hankkia ennakkoon täältä

 

Legendaarinen B-ryhmän Audi nähdään myös Raviradalla.