Ravirata avaa Vaakuna-Rallin

06.02.2020

Ralli SM -kauden toisen osakilpailun avaava Raviradan yleisöerikoiskoe on jo legenda. Tässä kootusti kaikki, mitä sinun tulee tietää saadaksesi kaikki irti Raviradan elämyksestä:

LIPUT: Lippuvaihtoehdot löydät täältä. Ostamalla lippusi etukäteen minimoit jonotusajan. Ennakkoon ostetuille lipuille on oma sisäänkäyntilinja.

PYSÄKÖINTI JA SISÄÄNKÄYNTI: Tästä ladattavassa kartassa on merkittynä tärkeimmät toiminnot sekä pysäköintipaikat. Pysäköi vain merkityille alueille ja noudata liikenteenohjaajien ohjeita.

Sisäänkäynti alueelle tapahtuu 3 eri sisäänkäynnistä, joiden sijainnit on esitetty kartassa (linkki yllä). Varaudu turvallisuustarkastuksiin saapuessasi.

PALVELUT: Vauhdikasta oheisohjelmaa sekä rallin avauserikoiskoetta voit halutessasi seurata myös esimerkiksi raviradan katsomon alakerrassa, josta löytyy myös kattavat kahvilapalvelut, baari ja wc:t. Raviradan vanhassa katsomossa palvelevat kahvilat sekä pubi terasseineen, myös tässä katsomorakennuksessa on wc-tilat katsojien käytössä. Perinteistä rallimakkaraa tietenkään unohtamatta – sille on omat myyntipisteensä katsomoiden välisellä alueella sekä vanhan katsomon kaupungin puoleisessa päässä.

UUTTA: Myös Saimaa Stadiumin aulatilat sekä SuperCorner ovat vapaasti kaikkien käytössä koko ralli-illan. Aulatilassa on rallisimulaattoreita, joissa jokainen voi päästää sisäisen sorateiden sankarinsa valloilleen, sekä eSports Mikkelin esittelypiste.

AIKATAULU:
17.00 Portit alueelle aukeavat
17.30 ja 18.00 Crosskart-näytösajot
18.30 FMX Stunt Show
19.00 – 19.15 Ilotulitus (kesto 5-6 min.)
19.15  Kilpailu alkaa
19.30 SM Vaakuna-Ralli Mikkeli EK1: ensimmäinen kilpailijapari