Vaakuna-Rallista live-lähetykset YouTubessa

04.02.2020

SM Vaakuna-Ralli ja Moottoriurheilu.TV toteuttavat yhteistyönä live-lähetykset rallin lauantaipäivältä

Lähetys on katsottavissa YouTubessa Moottoriurheilu.TV:n kanavalla ja se käynnistyy noin klo 10 rallin päivän lähtöseremonioilla Mikkelin keskustassa. Siitä jatketaan päivän ensimmäiselle erikoiskokeelle, jonka jälkeen lähetys vuorottelee erikoiskokeilta tulevan ajokuvan ja huollosta saatavien kuljettajien kommenttien välillä. Näin koko päiväksi onkin tarjolla todellista herkkua niin paikan päällä kuin kotisohvilla rallia seuraaville katsojille, kun suorana päästään seuraamaan yhteensä neljä erikoiskoetta ja päivän lopuksi vielä voittajien palkitseminen Mikkelin keskustan maalijuhlissa.

Lähetyksen selostaa Toni Lönnroos yhdessä asiantuntijakommentaattori Samuli Vuorisalon kanssa. Useiden viime vuosien Rallin SM-sarjan live-lähetysten tapaan kuvauksesta vastaa JENT ja tuottaja toimii Timo Korkalainen.

Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalle pääsetä tästä linkistä.

Kuva: Ralli SM / Taneli Niinimäki