Raviradan yleisöerikoiskoe

 

SM Vaakuna-Ralli starttaa jo perinteiseen tyyliin perjantaina Mikkelin Raviradalla ajettavalla yleisöerikoiskokeella.

Ennen kisan avaavaa, parilähtönä ajettavaa yleisöerikoiskoetta yleisöä hemmotellaan vauhdikkaalla ja näyttävällä ohjeisohjelmalla. Tarjolla on niin crosskart-autojen kuin legendaaristen B-ryhmän Audi Quattro S1 650hv -menopelien näytösajot.

FMX-taiturit Sebastian Westberg ja Niko Säkkinen tuovat Raviradalle ennennäkemättömän FMX-show’n, ja mukana tällä kertaa on myös ruotsalainen Jonas Hedberg, joka tulee tekemään uskomattoman takaperinvoltin Polaris RZR:llä. Tätä temppua ei Suomessa ole koskaan aiemmin nähty eikä tehty!

PALVELUT: Vauhdikasta oheisohjelmaa sekä rallin avauserikoiskoetta voit halutessasi seurata myös esimerkiksi raviradan katsomon alakerrassa, josta löytyy myös kattavat kahvilapalvelut, baari ja wc:t. Raviradan vanhassa katsomossa palvelevat kahvilat sekä pubi terasseineen, myös tässä katsomorakennuksessa on wc-tilat katsojien käytössä. Perinteistä rallimakkaraa tietenkään unohtamatta – sille on omat myyntipisteensä katsomoiden välisellä alueella sekä vanhan katsomon kaupungin puoleisessa päässä.

UUTTA: Myös Saimaa Stadiumin aulatilat sekä SuperCorner ovat vapaasti kaikkien käytössä koko ralli-illan. Aulatilassa on rallisimulaattoreita, joissa jokainen voi päästää sisäisen sorateiden sankarinsa valloilleen, sekä eSports Mikkelin esittelypiste.

LIPUT: Lippuvaihtoehdot löydät täältä.

Sisäänkäynti alueelle tapahtuu 3 eri sisäänkäynnistä, joiden sijainnit on esitetty tästä ladattavassa kartassa. Varaudu turvallisuustarkastuksiin saapuessasi.

Ostamalla lippusi etukäteen minimoit jonotusajan. Ennakkoon ostetuille lipuille on oma sisäänkäyntilinja. Liput ennakkoon Livetosta, lisäinformaatiota löydät osoitteesta www.vaakunaralli.fi

AIKATAULU:
17.00 Portit alueelle aukeavat
17.30 ja 18.00 Crosskart-näytösajot
18.30 FMX Stunt Show
19.00 – 19.15 Ilotulitus (kesto 5-6 min.)
19.15  Kilpailu alkaa
19.30 SM Vaakuna-Ralli Mikkeli EK1: ensimmäinen kilpailijapari

SAAPUMINEN JA PYSÄKÖINTI: Tästä ladattavassa kartassa on merkittynä tärkeimmät toiminnot sekä pysäköintipaikat. Pysäköi vain merkityille alueille ja noudata liikenteenohjaajien ohjeita.